Dagtip: Het beste van het filmseizoen tijdens het Film Zomer Festival | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Het beste van het filmseizoen tijdens het Film Zomer Festival | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Het beste van het filmseizoen tijdens het Film Zomer Festival

Dagtip: Het beste van het filmseizoen tijdens het Film Zomer Festival
Foto: Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Film Zomer Festival
Waar
Louis Hartlooper Complex & Springhaver
Hoe laat
Verschillende tijden
Prijs
7 euro per film of 60 euro voor tienrittenkaart  

Heb je het afgelopen jaar de crème de la crème van het filmseizoen gemist? Niet getreurd! Tijdens het Film Zomer Festival kun je in de bioscoopzalen van Springhaver en het Louis Hartlooper Complex de gemiste films alsnog bekijken op het grote doek. Het Film Zomer Festival loopt van maandag 23 juli tot en met 22 augustus.

In die periode zijn de tien best bezochte films te zien op verschillende momenten en in een zomerse setting in de twee bioscopen. Zo krijgt het publiek de kans om meervoudige Oscarwinnaars The Shape of Water en Dunkirk (opnieuw) te bekijken en is ook zomersensatie Baby Driver te zien. Voor een filmkaartje betaal je € 7 en voor een tienrittenkaart, waarmee je alle films kan zien, € 60.

Het programma van het Film Zomer Festival vind je hier (Springhaver) en hier (LHC).

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).