Dagtip: Het Grote Erdogan College in TivoliVredenburg | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Het Grote Erdogan College in TivoliVredenburg | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Het Grote Erdogan College in TivoliVredenburg

Dagtip: Het Grote Erdogan College in TivoliVredenburg
Beeld: DUIC
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Het Grote Erdogan College
Waar
TivoliVredenburg
Hoe laat
Aanvang 19.30 uur
Prijs
14,50 euro

Hij heeft lak aan regeringsleiders, gebruikt tactische wetswijzigingen om zijn macht te vergroten en is vastbesloten Turkije weer een grote speler op het wereldtoneel te maken. Recep Tayyip Erdogan is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een veelbesproken autoritaire leider.

Vanavond, daags voor de Turkse verkiezingen, geeft Turkije-deskundige en ex-directrice van het Turkije-instituut Lily Sprangers een compleet beeld van de Turkse president tijdens het Grote Erdogan College in TivoliVredenburg. Ze zal vertellen over zijn opkomst en ambities, zijn enorme populariteit in Turkije en hoe die veranderd is na drie bewogen jaren. Hamvraag van de avond: hoe kan het dat Erdogan ook de komende verkiezingen met een ruime meerderheid lijkt te gaan winnen?

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).