Dagtip: Het weekend inluiden op het stadsstrand van Copacabajes | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Het weekend inluiden op het stadsstrand van Copacabajes | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Het weekend inluiden op het stadsstrand van Copacabajes

Dagtip: Het weekend inluiden op het stadsstrand van Copacabajes
Wolvenplein. Foto: Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Copacabajes VrijMiBo
Waar De Lik, Wolvenplein 27
Hoe laat Vanaf 17:00 uur
Prijs Gratis

Het weekend luid je ook middenin de stad gewoon in met je voetjes in het zand en je snoet in de zon. De Copacabajes VrijMiBo biedt zand, cocktails, drank en happen en is helemaal gratis te bezoeken. Vanaf 15:00 uur is het stadsstandje open en geniet je van heerlijke koude drankjes op een relaxt stoeltje met je voetjes in het zand. Ook is er tijdens de VrijMiBo een expositie te zien met moderne kunst, street art en graffiti.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

1 Reactie

Reageren
  1. Jan W

    Je snoet in de zon zal niet lukken vandaag maar verder is het inderdaad een heel leuk plekje. Gezellig en sfeervol. En ideaal met kleine kinderen, die kunnen nergens heen ontsnappen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).