Dagtip: Holland Opera brengt Mozart tot leven in Utrechtse Werkspoorkathedraal | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Holland Opera brengt Mozart tot leven in Utrechtse Werkspoorkathedraal | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Holland Opera brengt Mozart tot leven in Utrechtse Werkspoorkathedraal

Dagtip: Holland Opera brengt Mozart tot leven in Utrechtse Werkspoorkathedraal
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft (bijna) iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft (bijna) iedere dag een dagtip!

Wat Holland Opera: Zauberflöte Requiem
Waar
Werkspoorkathedraal
Hoe laat aanvang 21.00 uur
Prijs
40 euro 

Vanaf dinsdagavond is de Werkspoorkathedraal in Zuilen het decor van een bijzondere operavoorstelling. Holland Opera brengt Mozart tot leven met een uniek stuk: Zauberflöte Requiem. Een combinatie van twee stukken die hij in de laatste maanden van zijn korte leven schreef. Een verhaal over de Koningin van de Nacht en de kleurrijke Tamino. Een ode aan het leven.

De voorstelling is van 21 augustus tot 8 september te zien in de Utrechtse Werkspoorkathedraal, die in 2017 nog de Rietveldprijs won. De eerste twee avonden zullen in het teken staan van try outs voor de officiële première van aanstaande woensdag. De mooie akoestiek in de hal en de begeleidende video-animaties maken het luchtige Die Zauberflöte en het dramatische Requiem tot een bijzonder geheel.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).