Dagtip: Hottubs en rollerdisco bij de officiële opening van het Hof van Cartesius | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Hottubs en rollerdisco bij de officiële opening van het Hof van Cartesius | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Hottubs en rollerdisco bij de officiële opening van het Hof van Cartesius

Dagtip: Hottubs en rollerdisco bij de officiële opening van het Hof van Cartesius
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Opening van het Hof van Cartesius
Waar Hof van Cartesius, Vlampijpstraat 94
Hoe laat van 16:30 tot rond 23:00 
Prijs
gratis 

Vandaag is de officiële opening van het Hof van Cartesius in het Werkspoorkwartier in Utrecht. Het hof wordt een nieuwe, groene werkplek waar creatieve, duurzame ondernemers zélf hun eigen werkruimte bouwen rondom een publieke binnentuin. Het project werd in het afgelopen jaar opgezet door een aantal enthousiaste Utrechters en dankzij een zeer succesvolle crowdfunding actie kon het gerealiseerd worden.

Vandaag is iedereen welkom om een drankje te drinken en een dansje te wagen bij de officiële opening. Er zal een rollerdisco zijn, hottubs en verschillende bandjes en dj’s gaan optreden. Daarnaast is er een aantal kunstexposities en workshops zoals de ‘Maak Het Zelf Workshop’ van de Spullenier. Eten wordt verzorgd door gaarkeuken de Krappe Hap en de Brakkerij.

Het hof wordt om 16:30 geopend door Wethouder Jeroen Kreijkamp en Bob Scherrenberg en het feest zal in ieder geval tot 23:00 duren.

 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).