Dagtip: Kerstboomverbranding Zuilen - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Kerstboomverbranding Zuilen - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Kerstboomverbranding Zuilen

Dagtip: Kerstboomverbranding Zuilen
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Kerstboomverbranding
Waar Zuilen, Van Heukelomlaan
Hoe laat 19:00 uur
Prijs
vrij toegankelijk

Stichting Gemeenschap Zuilen organiseert vandaag weer de traditionele kerstboomverbranding in Zuilen. Dit evenement vindt plaats op het van Heukelompark aan de van Heukelomlaan. Vanaf 16.00 uur kan iedereen op het terrein zijn/haar kerstboom brengen. Om 19.00 uur wordt het vuur aangestoken door degene die de meeste bomen heeft ingeleverd. Dit aansteken gebeurt samen met de Vrijwillige Brandweer  Zuilen, die tijdens het evenement aanwezig is voor de veiligheid.

Vanaf ca. 18.45 uur delen vrijwilligers van de Stichting warme chocolademelk uit aan de bezoekers van het evenement. Rond 20.00 uur is het evenement afgelopen. Voor meer informatie kunt je terecht op deze website.

2 Reacties

Reageren
  1. richard

    De gemeente geeft miljoenen uit om de luchtkwaliteit te verbeteren, misschien een idee om de vergunning voor de kerstboomverbranding in te trekken?

  2. Freek

    Slecht voor het milieu, kan niet meer met de inzichten van nu. Schande!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).