Dagtip: Kunstmarkt op de Maliebaan - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Kunstmarkt op de Maliebaan - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Kunstmarkt op de Maliebaan

Dagtip: Kunstmarkt op de Maliebaan
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Nieuwe Utrechtse Kunstmarkt
Waar Maliebaan
Hoe laat
 14.00 uur tot 22.00 uur
Prijs gratis

Na drie succesvolle Kunstmarkten op het Janskerkhof, is dit jaar de Nieuwe Utrechtse Kunstmarkt op het zuidelijk deel van de Maliebaan. In het weekend in de markt vanaf 14.00 uur. Twaalf Utrechtse beeldende kunstenaars tonen hun recente werk in pagodetenten. Sommige van hen hebben speciaal voor deze presentatie nieuw werk gemaakt.

De deelnemers zijn: Eefje van den Braak (keramist), Corinne van Bergen (sculpturenmaakster), Harry Dukker (fotograaf), Annette Fienieg (illustrator/tekenaar), Jim Harris (schilder/tekenaar), Luuk Huiskes (fotograaf), Jacolien de Jong (tekenaar), Semiramis Oner Mühürdaroglu (schilder/tekenaar), Sonja van Rijn (schilder/tekenaar), Manju Sharma (schilder), Marco de Vente (tekenaar) en Cissy van der Wel (beeldhouwer).

Naast het bezichtigen en kopen van allerlei vormen van kunst kunt u de kunstenaars zelf ook ontmoeten en de verhalen bij hun werk leren kennen. Tevens is er op het terrein weer de mogelijkheid om een hapje en een drankje te doen bij de bar en is er een divers programma aan side-entertainment zoals muzikale invulling in samenwerking met TivoliVredenburg
en creatieve activiteiten voor kinderen door Vrijstaat en Santies.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).