Dagtip: La Isla Bonita’s Atlantis in Theater Kikker | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: La Isla Bonita’s Atlantis in Theater Kikker | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: La Isla Bonita’s Atlantis in Theater Kikker

Dagtip: La Isla Bonita’s Atlantis in Theater Kikker
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Atlantis
Waar Theater Kikker, Ganzenmarkt 14
Hoe laat 20.00 uur
Prijs 18 euro (voorverkoop)

In de voorstelling ‘Atlantis’ van La Isla Bonita en Frascati Producties nemen vijf feministische zeemeerminnen je mee in hun onderwaterwereld. Het publiek wordt uitgenodigd om na te denken over hun eigen manier van denken en nieuwsgierig te worden naar meer.

Atlantis is een verdronken eiland van afgestorven koraal diep in de zee. De meerminnen verlangen naar de vrije natuur, pure schoonheid en het evenwicht tussen de elementen mens en de wereld. Met bijzondere kostuums en een goede dosis humor waan je je even in de bijzondere wereld van deze vijf dames.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).