Dagtip: Lammetjes voeren tijdens voorjaarsfeest Geertje's Hoeve - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Lammetjes voeren tijdens voorjaarsfeest Geertje's Hoeve - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Lammetjes voeren tijdens voorjaarsfeest Geertje’s Hoeve

Dagtip: Lammetjes voeren tijdens voorjaarsfeest Geertje’s Hoeve
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Voorjaarsfeest
Waar Geertje’s Hoeve, Thematorweg 5, Haarzuilens
Hoe laat Van 11:00 tot 17:00 uur
Prijs Gratis

Je moet er even de stadsgrenzen voor over, maar de Geertje’s Hoeve in Haarzuilens viert ook dit jaar weer vroeg de lente. Er zijn lammetjes geboren en dat betekent feest. Knuffelen met de nieuwgeboren babies, marshmellows roosteren boven het vuur en heerlijke tomatensoep. Geertje’s Hoeve heeft alle ingrediënten voor een heerlijke zondagmiddag. De lammetjes mogen met de fles worden gevoerd en voor de kleintjes is er een aanvullend programma. Check de website voor de details.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).