Dagtip: Lancering Op Stoom bier door Gulpener en vandeStreek | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Lancering Op Stoom bier door Gulpener en vandeStreek | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Lancering Op Stoom bier door Gulpener en vandeStreek

Dagtip: Lancering Op Stoom bier door Gulpener en vandeStreek
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Aanslaan Eerste Vat Op Stoom
Waar Camping Ganspoort, Helling 87
Hoe laat Van 16:30 tot 20:00 uur
Prijs Gratis

Het Utrechtse vandeStreek-bier heeft de handen ineen geslagen met Gulpener voor een nieuwe co-brew; Op Stoom. Het Eerste Vat van dit bier wordt morgen op feestelijke wijze aangeslagen bij Camping Ganspoort. Vanaf de brouwerij van vandeStreek-bier wordt het vat via stoomtractor vervoerd naar de Helling. De biertjes uit het eerste vat worden op kosten van Camping Ganspoort uitgedeeld dus wees er op tijd bij!

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).