Dagtip: Lezing ‘Hoe bouw je een Frankenstaat?’ door Jenne Jan Holtland | Dagtip: Lezing ‘Hoe bouw je een Frankenstaat?’ door Jenne Jan Holtland – De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Lezing ‘Hoe bouw je een Frankenstaat?’ door Jenne Jan Holtland

Dagtip: Lezing ‘Hoe bouw je een Frankenstaat?’ door Jenne Jan Holtland
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat ‘Hoe bouw je een Frankenstaat?’
Waar Instituto Cervantes, Domplein 3
Hoe laat 19.45 uur
Prijs Gratis

Sib Utrecht (De Utrechtse Studentenvereniging voor internationale betrekkingen) organiseert vanavond een lezing door de in Warschau wonende Jenne Jan Holtland, sinds 2016 correspondent Centraal- en Oost Europa voor de Volkskrant.

In ‘Hoe bouw je een Frankenstaat?’ gaat hij dieper in op het begrip Frankenstaat, vertelt over de druk waar de liberale democratie in Polen en Hongarije onder lijdt en op de vraag hoe de EU met de Frankenstaat om moet gaan.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

1 Reactie

Reageren
  1. @UtrechtseSjoerd

    De lezing van het SIB zijn in het algemeen zeer de moeite waard om bij te wonen. Goeie tip dit. Top!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).