Dagtip: Lopen voor de liefde tijdens de vierde Walk of Love | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Lopen voor de liefde tijdens de vierde Walk of Love | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Lopen voor de liefde tijdens de vierde Walk of Love

Dagtip: Lopen voor de liefde tijdens de vierde Walk of Love
Foto: Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip

Wat Walk of Love
Waar Start vanaf het Jaarbeursplein
Hoe laat Van 13:00 tot 15:00 uur
Prijs Gratis

Vanmiddag wordt voor de vierde keer de Walk of Love georganiseerd. Het COC Midden-Nederland en Midzomergracht festival organiseren deze loop om op een positieve manier de liefde te vieren. Op deze dag in 1990 schrapte de Wereldgezondheidsorganisatie homoseksualiteit officieel van de internationaal gehanteerde lijst van ziektes. Reden dus om met een 25-meter lange regenboogvlag door de stad te lopen en de liefde te vieren.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).