Dagtip: Buurtmarkt in Utrecht-Oost & genieten van het buitenleven in Haarzuilens - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Buurtmarkt in Utrecht-Oost & genieten van het buitenleven in Haarzuilens - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Buurtmarkt in Utrecht-Oost & genieten van het buitenleven in Haarzuilens

Dagtip: Buurtmarkt in Utrecht-Oost & genieten van het buitenleven in Haarzuilens
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Voorjaarseditie Markt om de Hoek
Waar
Beerthuizenplantsoen bij Park Oosterspoorbaan
Hoe laat
Van 13.00 tot 18.00 uur
Prijs
Gratis

Wijkbewoners en kleine ondernemers uit Utrecht-Oost verkopen tijdens Markt om de Hoek zelfgemaakte jam, brood, koekjes en andere lekkernijen. Het is een markt voor en door bewoners uit Utrecht Oost. Ontdek lokale, zelfgemaakte en duurzame producten. Tijdens deze editie wordt Mesjokke brood, vegan zoet en hartig gebak, bier uit de buurt en ambachtelijk fingerfood verkocht. Er is soep, groente, fruit en handgemaakt brood. Daarnaast is er ook live muziek en verschillende workshops. Meer informatie is te vinden op de website.

Wat Landgoeddag Haarzuilens
Waar
Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10c
Hoe laat
Van 11.00 tot 16.00 uur
Prijs
Stempelkaart voor kinderen om aan activiteiten deel te nemen kost 4 euro voor leden van Natuurmonumenten of OERRR, en 7 euro voor niet leden

Landgoeddag Haarzuilens
De boswachters nodigen iedereen uit Utrecht en omstreken uit op landgoed Hoeve Wielrevelt. Kinderen kunnen het blote-voeten-pad verkennen, slootje springen, waterbeestjes zoeken, racen in de kruiwagen, bloembommetjes maken, waterbanen bouwen of meebouwen aan het bijenhotel XXL. Daarnaast is op het erf van Hoeve Wielrevelt een kleine markt met ambachtelijke en creatieve producten van ondernemers uit de regio Utrecht. Neem contant geld mee. Bekijk voor meer informatie de website van Natuurmonumenten.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).