Dagtip: Meer dan 30 acts op gratis festival Dichterbij & Culturele Zondag - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Meer dan 30 acts op gratis festival Dichterbij & Culturele Zondag - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Meer dan 30 acts op gratis festival Dichterbij & Culturele Zondag

Dagtip: Meer dan 30 acts op gratis festival Dichterbij & Culturele Zondag
Veilinghavenkade
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

WatDichterbij
Waar
Veilinghaven
Hoe laat
van 14.00 tot 21.00 uur
Prijs
Gratis

Het nieuwe Utrechtse festival Dichterbij brengt vandaag meer dan 30 acts. Onder andere zangeres Camilla Blue, rapper Fresku, kunstenaars Tristan Kruithof, Gys van Bon en Ronald Daarnaast is er een 3-D voorstelling en een foto expositie van VluchtelingenWerk. De presentatie van het evenement is in handen van oud Q-Music DJ Mandy Woelkens. Bekijk voor meer informatie over de optredens en het programma de website van de organisatie.

WatCulturele Zondag
Waar
Diverse locaties in de stad
Hoe laat
van 11.30 tot 00.00 uur
Prijs
Gratis

Culturele Zondag
Utrecht verandert vandaag in één groot muziekpodium waarbij het rijke, zeer diverse muziekaanbod wordt gecombineerd met de bijzondere, verborgen en niet alledaagse locaties van de stad. In samenwerking met festivals, podia, muzikanten en muziekopleidingen laat Utrecht nog eens zien en horen dat muziek onlosmakelijk is verbonden met het de stad. Van klassiek tot pop, van vocaal tot instrumentaal, van startende bands tot gevestigde namen. Bekijk hier het programma van vandaag.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).