Dagtip: Mekka op Zondag met biomarkt in de Metaal Kathedraal - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Mekka op Zondag met biomarkt in de Metaal Kathedraal - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Mekka op Zondag met biomarkt in de Metaal Kathedraal

Dagtip: Mekka op Zondag met biomarkt in de Metaal Kathedraal
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Mekka op Zondag
Waar Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20
Hoe laat Tussen 10:00 en 20:30 uur
Prijs Gratis (met uitzondering van sommige activiteiten)

Vandaag is de Metaal Kathedraal omgetoverd tot een waar bio-vriendelijk Mekka. Met markt, muziek, theater, een kinderprogramma, kunst en workshops is het een educatief en gevarieerd programma voor alle leeftijden. De focus ligt op voeding van lichaam, geest, aarde en leven. De ondernemers die hun producten op de markt aanbieden zijn allen bijzondere wereldverbeteraars die duurzaam, liefdevol en gezond te werk gaan. Voor het hele programma kun je op de website kijken.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).