Dagtip: Mother’s Finest Craft Beer Festival | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Mother’s Finest Craft Beer Festival | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Mother’s Finest Craft Beer Festival

Dagtip: Mother’s Finest Craft Beer Festival
Foto: Bart van Eijden
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat: Mother’s Finest Craft Beer Festival
Waar: Janskerkhof
Hoe laat:
14.00 – 01.00
Prijs:
€2,50 voor een NIX 18 bandje en de toiletten, €4,00 borg voor een glas

Vanmiddag gaat de tweede editie van het Mother’s Finest Craft Beer Festival van start op het Janskerkhof. Er zullen meer dan 25 brouwerijen uit binnen- en buitenland zijn om hun persoonlijke favoriet te presenteren.

Ook kun je genieten van de muziek van een van de rock-‘n-roll bandjes. Verder is er ook een barbecue foodcourt, kun je beer pong spelen en op de foto in een photo booth.

Bij binnenkomst betaal je (bij een alcoholconsumptie) €2,50 aan de bar voor een NIX 18 bandje en het gebruik van de toiletten. Verder betaal je bij binnenkomst €4,00 borg voor een glas. Wanneer je deze weer inlevert, krijg je de vier euro weer terug.

3 Reacties

Reageren
  1. Katja

    Kijk eens overheid, statiegeld ! Op een glas ! Dan moet het op blikjes en plastic flesjes zeker lukken. Goed initiatief, want kijk eens bij de corpsballen ? Altijd een grote klerebende daar, tekenend voor hun niveau.

  2. Gerard Brugmans

    Nog even er is elk weekend een bierfestival op het Janskerkhof. Waarom maken we er niet gewoon een permanent feestterrein van, dan kan de geluidsinstallatie en de tap gewoon blijven staan!

  3. Sjaak

    @gerard: vergeet de urilift niet… ?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).