Dagtip: Rauwe en gedurfde films op het Belgisch Film Festival - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Rauwe en gedurfde films op het Belgisch Film Festival - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Rauwe en gedurfde films op het Belgisch Film Festival

Dagtip: Rauwe en gedurfde films op het Belgisch Film Festival
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Belgisch Film Festival
Waar
Louis Hartlooper Complex
Hoe laat
Vanaf 15.30 uur
Prijs
9,50 euro per film 

Na de feestelijke opening op donderdagavond gaat het Belgisch Film Festival vandaag op dezelfde voet verder. De vijfde editie van het vierdaagse festival staat in het teken van rauwe en gedurfde lange en korte Belgische films die je overtuigen van de veelzijdigheid en creativiteit van onze zuiderburen.

Vandaag staan er maar liefst drie verschillende landelijke premières op het programma in het Louis Hartlooper Complex. De Waalse documentaire Enfants du Hasard van Thierry Michel om 15.30 uur, het Koerdisch gesproken drama Zagros van Sahim Omar Kalifa om 19.00 uur en Tueurs, een politiethriller van de Vlaamse regisseurs François Troukens en Jean-François Hensgens, om 21:30.

Het volledige programma van het Belgisch Film Festival vind je hier.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).