Dagtip: PechaKucha Night #29 in Het Huis Utrecht | Dagtip: PechaKucha Night #29 in Het Huis Utrecht – De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: PechaKucha Night #29 in Het Huis Utrecht

Dagtip: PechaKucha Night #29 in Het Huis Utrecht
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat PechaKucha Night Utrecht
Waar Het Huis, Boorstraat 107
Hoe laat 19.30 uur bar open, 20.20 uur start programma
Prijs 7,50 euro

Voor als het je niet bekend is; PechaKucha Night is een Japans concept dat inmiddels in ruim 900 steden wereldwijd wordt georganiseerd. Tijdens deze avond zullen er twaalf inspirerende sprekers over hun werk, idee of concept vertellen aan de hand van 20 afbeeldingen die elk precies 20 seconden zichtbaar zijn. Hierdoor zijn de presentaties kort en krachtig en word je zonder twijfel verrast. De thema’s zijn uiteenlopend, van een trouwkoning en het verhaal achter de Utrechtse seksbioscoop Palace tot filosofie en Assholism.
 
Kaarten kun je bestellen via de website van Het Huis Utrecht

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).