Dagtip: Pizza en Pubquiz bij Marcus in Kanaal30 - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Pizza en Pubquiz bij Marcus in Kanaal30 - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Pizza en Pubquiz bij Marcus in Kanaal30

Dagtip: Pizza en Pubquiz bij Marcus in Kanaal30
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Pubquiz voor Opscheppers
Waar Marcus, Kanaal30, Kanaalweg 30
Hoe laat Vanaf 18:00 uur inschrijven, 18:30 uur quiz
Prijs €15,00 (inclusief eten), €5,00 (alleen quiz)

Pubquiz voor Opscheppers; dat klinkt alsof je vooral jezelf heel goed moet vinden om deze quiz te spelen maar niets is minder waar. Opscheppen wordt vanavond in de meest letterlijke zin van het woord bedoeld. Voor 15 euro schep je namelijk bij Marcus je bord vol met lekkers van het buffet en kun je met een tevreden buik meedoen aan de quiz. In tien verschillende rondes test quizmaster Jochem je algemene kennis op het gebied van onder andere entertainment, geschiedenis, sport en wetenschap.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).