Dagtip: Pluk de Nacht met groot bioscoopscherm in Werkspoorkwartier | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Pluk de Nacht met groot bioscoopscherm in Werkspoorkwartier | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Pluk de Nacht met groot bioscoopscherm in Werkspoorkwartier

Dagtip: Pluk de Nacht met groot bioscoopscherm in Werkspoorkwartier
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Pluk de Nacht
Waar
Nijverheidsweg 4, Utrecht
Hoe laat
Vanaf 22.00 uur
Prijs
Gratis 

De vijfde editie van Pluk de Nacht start woensdag op de Nijverheidsweg in het Werkspoorkwartier in Utrecht. Het openlucht filmfestival is voor het eerst op deze locatie. Pluk de Nacht is een vrij toegankelijk festival. Naast de gratis zitplaatsen zijn er ook comfortabele strandstoelen die je kunt huren.

Zodra de schemering invalt, rond 22.00 uur, kan er in een strandstoel worden gekeken naar niet eerder in Nederland uitgebrachte films. De films duren tot middernacht, waarna er een drankje kan worden gedronken op het terrein.

Het festival begint op woensdag 1 augustus met de film Denmark van regisseur Kasper Rune Larsen over een zwangere tiener. Op donderdag gaat het festival verder met korte films met een programma vol korte films ‘over de ellende van jong zijn’.

Op vrijdag draait op het grote scherm de thriller Brothers’ Nest van Clayton Jacobson. In het weekend is op zaterdag Team Hurricane over acht meiden en een zomerclubhuis. Pluk de Nacht wordt afgesloten op zondag Madeline’s Madeline over een geadopteerd tienermeisje.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).