Dagtip: Proefles American Football bij de Utrecht Dominators | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Proefles American Football bij de Utrecht Dominators | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Proefles American Football bij de Utrecht Dominators

Dagtip: Proefles American Football bij de Utrecht Dominators
CC/American Football
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Proefles American Football
Waar
Sportpark Overvecht Noord, Manitobadreef 4
Hoe laat
Variërend, vanaf 18:15
Prijs
Gratis

Vanavond is er de mogelijkheid om met dit lekkere eens iets heel anders te proberen. Er is vanavond een proefles American Football bij de Utrecht Dominators. Utrechters die meer te weten willen komen over deze Amerikaanse sport kunnen hier vanavond van alles over leren.

Er is een training voor kinderen tussen de 12 en 15 jaar oud en voor kinderen ouder dan 16. Tackle Football is alleen voor kinderen ouder dan 16.

Voor jonge kinderen is er Flag Football: dit is een non-contact versie van American Football. Lichamelijk contact is verboden en daarom hoeft niemand beschermende kleding te dragen. Het gaat voornamelijk om techniek, lopen, gooien en vangen. Spelers dragen een riem met daarin twee vlaggen. De tegenstander moet een van de flags bemachtigen zonder elkaar te tackelen.

Kijk hier om je in te schrijven.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).