Dagtip: Rabo Next Stage Jazz Orchestra | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Rabo Next Stage Jazz Orchestra | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Rabo Next Stage Jazz Orchestra

Dagtip: Rabo Next Stage Jazz Orchestra
Een optreden van een van de deelnemers op de Rabo Next Stage. Foto: DUIC / Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Rabo Next Stage Jazz Orchestra
Waar Rabo Open Stage, centrale hal TivoliVredenburg, Vredenburgkade 11
Hoe laat Van 21.00 tot 23.00 uur
Prijs Gratis

Rabo Open Stage, in de centrale hal van TivoliVredenburg, biedt talentvolle muzikanten een podium. Rabo Next Stage is het coachingstraject voor jonge muzikanten van TivoliVredenburg, die een half jaar lang professionele begeleiding krijgen in de genres pop, jazz, klassiek en wereldmuziek.

Het jazzorkest van Rabo Next Stage is samengesteld door jazztrompettist, componist en arrangeur Jeroen Doomernik. Vanavond spelen ze een programma geïnspireerd op de jazzfusion uit de jaren tachtig.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).