Dagtip: gratis acts tijdens de Rabo Open Winter Stage - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: gratis acts tijdens de Rabo Open Winter Stage - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: gratis acts tijdens de Rabo Open Winter Stage

Dagtip: gratis acts tijdens de Rabo Open Winter Stage
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Rabo Open Winter Stage
Waar TivoliVredenburg
Hoe laat 13:00 – 22:00 uur
Prijs
vrij toegankelijk

Ondanks dat de Rabo Open Stage het kleinste podium van TivoliVredenburg is, gebeurt er een heleboel. Gedurende het jaar spelen de nieuwste talenten van Utrecht en omstreken op de Rabo Open Stage maar tijdens de kerstvakantie gaat dit in sneltreinvaart. Twee weken lang spelen er namelijk meer dan honderd bands, muzikanten, DJ’s, koren en singer-songwriters op dit podium. Van het barbershopkoor Fruity Island Boys, het klassieke Sleutelkwartet tot de vierkoppige indie-synthband Voidfare. De Rabo Open Winter Stage is gratis toegankelijk en bevindt zich in de centrale hal, naast café Het Gegeven Paard. Iedereen is welkom om langs te komen, mee te luisteren en nieuw talent te ontdekken. Kijk op de website van Rabo Open Winter Stage voor het programma van vandaag.

 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).