Dagtip: Releaseparty nieuwe album Van Piekeren in Stairway | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Releaseparty nieuwe album Van Piekeren in Stairway | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Releaseparty nieuwe album Van Piekeren in Stairway

Dagtip: Releaseparty nieuwe album Van Piekeren in Stairway
Foto: Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Albumpresentatie Van Piekeren
Waar
Stairway Utrecht
Hoe laat
aanvang 1500 uur
Prijs
Gratis 

De ras-Utrechtse band Van Piekeren presenteert zondagmiddag een nieuw album bij Stairway op de Mariaplaats. Het nieuwe album heet De wereld op zijn kop, dezelfde titel als een single die de band uitbracht in 2016 over 40 jaar gedoogbeleid. Het album bestaat uit twaalf nummers die in twee dagen op zijn genomen. Een van de bekendste nummers van Van Piekeren, De Voorstraat, is speciaal voor het album opnieuw opgenomen.

Het najaar van 2018 en de eerste helft van 2019 staan voor Van Piekeren in het teken van hun nieuwe tour, die gelijknamig is aan het album. Eerder dit jaar bracht de Utrechtse muziekformatie al hun zomersingle ‘Achter in de tuin’ uit. Ook deze staat op het album.

De releaseparty begint om 15.00 uur. “Gratis naar binnen, wel zelf je biertjes betalen”, laat de band op Facebook weten.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).