Dagtip: Ricciotti Ensemble live bij Het Muzieklokaal | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Ricciotti Ensemble live bij Het Muzieklokaal | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Ricciotti Ensemble live bij Het Muzieklokaal

Dagtip: Ricciotti Ensemble live bij Het Muzieklokaal
Het Muzieklokaal. Foto: Marlot van den Berg / DUIC
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Ricciotti Ensemble
Waar Het Muzieklokaal, Bemuurde Weerd OZ 13
Hoe laat Van 20:30 tot 21:30 uur
Prijs Gratis

Het Ricciotti Ensemble bestaat uit 42 professionele- en amateurmusici die spelen voor mensen die niet snel met symfonische muziek in aanraking komen. Sinds de oprichting in 1970 spelen zij in asielzoekerscentra, verpleeghuizen, gevangenissen en zelfs vliegtuigen. Vanavond staan ze in Utrecht in Het Muzieklokaal. Wees er op tijd bij om een plekje te bemachtigen want het ensemble zelf neemt al flink wat ruimte in beslag.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).