Dagtip: Rubberbootmissie Utrecht Drijft | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Rubberbootmissie Utrecht Drijft | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Rubberbootmissie Utrecht Drijft

Dagtip: Rubberbootmissie Utrecht Drijft
Archief Rubberboot Missie. Foto: Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Utrecht Drijft
Waar
Veilinghaven
Hoe laat
13.00 uur
Prijs
€17,18 voor een ticket

Na een jaar afwezigheid is de Rubberboot Missie vandaag terug, maar wel onder een nieuwe naam: Utrecht Drijft. Het evenement is dit jaar niet meer peddelen door de singels en grachten, maar dobberen op het water met drijvende barren en verschillende podia met live-muziek. Utrecht Drijft zou eerst gehouden worden op de Catharijnesingel, maar vanwege veiligheidsoverwegingen is het evenement verplaatst naar de Veilinghaven.

Gekoppelde berichten

1 Reactie

Reageren
  1. Ronald

    Even was het rustig in de stad, een paar weekjes. Inmiddels loopt de vakantieperiode naar zijn einde, is het zaterdagmiddag half twee en worden de bastonen weer over de stad uitgestort. Voor het zoveelste festival. In dit geval de voorheen leuke Rubberboot Missie, die ook alweer is verworden tot een commercieel gedrocht.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).