Dagtip: Samen Utrecht nog mooier maken bij Awesome Utrecht pitch night | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Samen Utrecht nog mooier maken bij Awesome Utrecht pitch night | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Samen Utrecht nog mooier maken bij Awesome Utrecht pitch night

Dagtip: Samen Utrecht nog mooier maken bij Awesome Utrecht pitch night
Het Hof van Cartesius. Foto: Robert Oosterbroek/DUIC
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Awesome Utrecht
Waar Hof van Cartesius, Vlampijpstraat 94
Hoe laat 20:00 – 22:00 uur
Prijs Gratis

Awesome Utrecht organiseert vanaf 2017 elke twee maanden een pitch night. Elke keer op een andere locatie. Utrechters presenteren hier hun ideeën om Utrecht nog leuker en mooier te maken. Vanavond staan er vijf op het podium met hun pitch. Het team van Awesome Utrecht bepaalt aan het eind van de avond wie het beste idee heeft. Diegene krijgt duizend euro cash om met zijn of haar idee aan de slag te gaan. De vier criteria: het idee moet awesome, Utrechts, verrassend en doordacht zijn. De winnaar van de vorige pitch night is er ook om te vertellen hoe het er nu voor staat.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).