Dagtip: Science Café over angst in TivoliVredenburg - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Science Café over angst in TivoliVredenburg - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Science Café over angst in TivoliVredenburg

Dagtip: Science Café over angst in TivoliVredenburg
Foto: DUIC
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Science Café
Waar Rabo Open Stage, TivoliVredenburg, Vredenburgkade 11
Hoe laat Van 20.30 tot 22.00 uur
Prijs Gratis

Tijdens de Science Café’s op de Rabo Open Stage in TivoliVredenburg wordt er gepraat over interessante onderwerpen. Vanavond staan psychiater dr. Gert-Jan Hendriks (RUN), experimenteel psycholoog dr. David Terburg (UU) en psycholoog en onderzoeker dr. Miriam Lommen (RUG) op het podium om het gesprek te leiden over het onderwerp angst.

Wat doe je als angst je leven overheerst? En hoe ga je angst te lijf? Aanmelden is niet nodig maar wees op tijd want vol = vol.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).