Dagtip: Science Café over reizen door Studium Generale in TivoliVredenburg | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Science Café over reizen door Studium Generale in TivoliVredenburg | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Science Café over reizen door Studium Generale in TivoliVredenburg

Dagtip: Science Café over reizen door Studium Generale in TivoliVredenburg
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Science Café over reizen
Waar Rabo Open Stage, TivoliVredenburg, Vredenburg
Hoe laat Van 20:30 tot 22:00 uur
Prijs Gratis

Reizen en op vakantie gaan is goed voor de ontspanning en tegen de stress van alledag. Toch zitten er ook keerzijdes aan. Bijvoorbeeld natuurschade of rolkofferterreur.

Cultureel geograaf dr. ir. Martijn Duineveld, cultureel antropoloog Sterre Gilsing en cultureel geograaf dr. Arie Stoffelen laten hier hun licht over schijnen op de Rabo Open Stage in de hal van TivoliVredenburg.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).