Dagtip: Spinvis presenteert een curieus jaaroverzicht - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Spinvis presenteert een curieus jaaroverzicht - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Spinvis presenteert een curieus jaaroverzicht

Dagtip: Spinvis presenteert een curieus jaaroverzicht
Foto: Tim van Veen
Heb je vanavond nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vanavond nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Een curieus jaaroverzicht over mannen en vrouwen
Waar TivoliVredenburg
Hoe laat 20:00 uur
Prijs
€22,-

Spinvis presenteert zijn curieuze jaaroverzicht ‘We Vieren Het Toch’ in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. Verwacht een wervelende show met muziek, dans en gedichten met als thema mannen en vrouwen. Naast Spinvis zullen onder andere harpist Remy van Kesteren, danscollectief OFFprojects, glam-metal-band Rectum Raiders en orgelduo 64-Feet optreden.

Tijdens de jaarlijks terugkerende kroniek We Vieren Het Toch staat een feminien, masculien, muzikaal, deskundig, heterogeen bont gezelschap van denkers, dansers, dichters en dromers in het veelkleurige licht van het theater dat we Nederland noemen. Waarom Spinvis voor dit thema heeft gekozen? “Vrouwen. Mannen. Het leek er dit jaar allemaal niet eenvoudiger op te worden. Of juist wel? We hebben het allemaal aangezien. Iedereen aangehoord. De zoekenden, de bozen, de wanhopige, de drammers, de bespotters. Kunnen we er nog iets aan toe voegen? Een balans opmaken? Wat we in ieder geval wel kunnen doen is het in hemelsnaam dan toch maar vieren van de hele toestand…. We moeten tenslotte nog een paar miljoen jaar verder met elkaar..”

Tickets zijn hier verkrijgbaar.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).