Dagtip: Stukafest 2019 met Spinvis, Aafke Romeijn en Glenn Foreman | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Stukafest 2019 met Spinvis, Aafke Romeijn en Glenn Foreman | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Stukafest 2019 met Spinvis, Aafke Romeijn en Glenn Foreman

Dagtip: Stukafest 2019 met Spinvis, Aafke Romeijn en Glenn Foreman
Foto: Emma Schep
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Stukafest Utrecht
Waar Verschillende studentenkamers in de stad
Hoe laat Van 20:30 tot 23:00 uur
Prijs Vanaf €5,59

Vanavond worden 20 studentenkamers in de binnenstad omgetoverd tot theaters. Muziek, dans, spoken word en andere kleinkunst acts komen zijn er te zien. De line-up is indrukwekkend en onder andere Spinvis, Aafke Romeijn en Glenn Foreman komen voorbij.

Aansluitend is er Stukanacht en kun je door tot de late uurtjes. Op de website kun je het programma en de plattegrond bekijken. Tickets koop je hier: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/stukafest-utrecht-2019

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).