Dagtip: TAAI:7; Hartzeer. Debat over het Utrechtse Centrum - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: TAAI:7; Hartzeer. Debat over het Utrechtse Centrum - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: TAAI:7; Hartzeer. Debat over het Utrechtse Centrum

Dagtip: TAAI:7; Hartzeer. Debat over het Utrechtse Centrum
De Utrechtse binnenstad gezien vanaf de Neudeflat.
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat TAAI#7; Hartzeer
Waar Het Huis Utrecht, Boorstraat 107
Hoe laat Van 20:00 tot 22:00 uur
Prijs 10,00 euro

In de debatreeks TAAI van Het Huis Utrecht en de Utrechtse Ruimtemakers wordt de ontwikkeling van de stad onder de loep genomen. Vanavond staat het Utrechtse centrum centraal. Waar is het centrum precies? En van wie is het eigenlijk?

Hartspecialisten en toekomstdenkers zoals Arjan Kleuver (Centrummanagement), Mieke Franssen (Cultuurhuis Kanaleneiland) en Rene de Kam (Centraal Museum) zullen te gast zijn. Er is volop ruimte om mee te praten.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).