Dagtip: Tentoonstellingen ‘Two Rubatos’ en ‘Footnotes on Equality’ in Casco | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Tentoonstellingen ‘Two Rubatos’ en ‘Footnotes on Equality’ in Casco | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Tentoonstellingen ‘Two Rubatos’ en ‘Footnotes on Equality’ in Casco

Dagtip: Tentoonstellingen ‘Two Rubatos’ en ‘Footnotes on Equality’ in Casco
Foto: ‘Afbeelding van Die Roboter Rubato, door Terre Themlitz, met dank aan Comtonse Recordings'
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Two Rubatos en Footnotes on Equality
Waar Casco, Lange Nieuwstraat 7
Hoe laat Van 12:00 tot 18:00 uur
Prijs Gratis

Afgelopen vrijdag opende het nieuwe halfjaarlijkse tentoonstellingsprogramma van Casco Art Institute op de Lange Nieuwstraat. Tot en met 12 mei kun je hier een een solotentoonstelling van Terre Thaemlitz zien (Two Rubatos) en een collectieve tentoonstelling door GRACE (Footnotes on Equality). Het werk van Thaemlitz is een experimentele, op geluid gerichte tentoonstelling. GRACE, Gender of Cultures and Equality in Europe, werkte samen met het Rotterdamse designcollectief Cookies voor een collectieve tentoonstelling over kunst en onderzoek.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).