Dagtip: Tiende editie van het Streekbierfestival door de hele stad | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Tiende editie van het Streekbierfestival door de hele stad | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Tiende editie van het Streekbierfestival door de hele stad

Dagtip: Tiende editie van het Streekbierfestival door de hele stad
Foto: Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Streekbierfestival
Waar Kroegen en café’s door heel Utrecht
Hoe laat Vanaf 16:00 uur
Prijs Gratis

Voor de tiende keer vindt het Streekbierfestival plaats in ruim dertig kroegen in de stad. Vier dagen lang vormt de stad het hart van het bierbrouwen en verschillende horecalocaties hebben zich aangesloten bij het festival. Vanaf 16:00 uur kun je terecht om verschillende (speciaal)bieren te proberen van Nederlandse bodem. Op de website vind je een plattegrond en kun je zien welke kroegen er allemaal meedoen. 

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).