Dagtip: Try-outs van het Café Theater Festival door de hele stad - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Try-outs van het Café Theater Festival door de hele stad - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Try-outs van het Café Theater Festival door de hele stad

Dagtip: Try-outs van het Café Theater Festival door de hele stad
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Try-outs Café Theater Festival
Waar verschillende cafés in de stad
Hoe laat Tussen 14.00 en 22.30 uur
Prijs Gratis

Van 7 tot en met 10 maart vindt het Café Theater Festival weer plaats in Utrecht. Dit jaar kun je echter ook kijken naar de try-outs. Vandaag en morgen zijn er op drie verschillende routes langs diverse locaties try-outs te zien van bijna alle voorstellingen die op het festival zullen spelen.

Dus als je tijd tekort hebt tijdens het festival om alles te zien of je wilt gewoon vast een voorproefje, dan is dit je kans. Check de website voor het schema met tijden en locaties.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).