Dagtip: Try-out van Vincent Bijlo in het Werftheater - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Try-out van Vincent Bijlo in het Werftheater - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Try-out van Vincent Bijlo in het Werftheater

Dagtip: Try-out van Vincent Bijlo in het Werftheater
Vincent Bijlo. Foto: Marcel Koeleman
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat: Vincent Bijlo: ‘Ik hoor alles’ (try-out)
Waar: Werftheater, Oudegracht 60
Hoe laat: 20:30 uur
Prijs: €15,- (alleen contant betalen)

Vincent Bijlo houdt van herrie. De drukte en het bijkomende lawaai in Nederland dat nooit op lijkt te houden is voor veel mensen reden tot grote ergernis. Niet voor Bijlo. In zijn voorstelling ‘Ik hoor alles’ scheidt hij het lawaai van het koren. Volgens hem gunnen steeds minder mensen elkaar het licht in de ogen en dat moet maar eens afgelopen zijn. “Mensen stellen hun absolute gelijk tegenover dat van de ander. Er is er maar één die gelijk heeft en dat ben ik.” Kom vanavond zelf bepalen of dat inderdaad zo is.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).