Dagtip: Try-out voorstelling van Tjerk Ridder | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Try-out voorstelling van Tjerk Ridder | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Try-out voorstelling van Tjerk Ridder

Dagtip: Try-out voorstelling van Tjerk Ridder
Lodewijk & Tjerk Ridder
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat In het Licht van Martinus
Waar Podium Oost, Oudwijkerdwarsstraat 148
Hoe laat Buffet 17.30 uur/Voorstelling 20.00 uur
Prijs
€8,50

Tjerk Ridder speelt vanavond een try-out van zijn nieuwe multimediale theaterprogramma ‘In het Licht van Martinus’ bij Podium Oost. Ondersteund door pianist Jochem Braat en filmfragmenten vertelt en zingt Tjerk over de ervaringen van deze bijzondere pelgrimstocht van Eiffeltoren naar Domtoren. Voorafgaand aan de voorstelling biedt Podium Oost ruimte voor een Samen Delen Buffet.

Tjerk Ridder is een Utrechts theatermaker, muzikant en schrijver. Maar tegelijk: reiziger, verteller en inspirator. Afgelopen zomer was Tjerk onderweg met zijn derde reis – en theaterproject. Samen met zijn ezel Lodewijk liep hij een sociaal-culturele pelgrimstocht van Parijs naar Utrecht, langs de Europese culturele Martinus route.

Bezoekers van de voorstelling zijn vanaf 17.30 uur van harte welkom voor het Samen Delen Buffet. Voor het buffet kan Podium Oost zestig gasten verwelkomen, voor de voorstelling zijn honderd plaatsen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op de website van Podium Oost.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).