Dagtip: Veganistische challenge bij Camping Ganspoort | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Veganistische challenge bij Camping Ganspoort | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Veganistische challenge bij Camping Ganspoort

Dagtip: Veganistische challenge bij Camping Ganspoort
Archieffoto Peul & Boon
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Vegan Challenge
Waar Camping Ganspoort
Hoe laat De gehele avond
Prijs 12,50 euro 

Peul&Boon is een groep van 7 jonge ondernemers die willen bijdragen aan het verbeteren van de wereld door middel van meer veganistisch voedsel. Ze hebben zich als doel gesteld om voor 27 januari 1500 mensen te inspireren om een keer een maaltijd met vlees te laten staan en in plaats daarvan te kiezen voor een plantaardige, gezonde en milieuvriendelijke maaltijd met Peulvruchten.

Deze hele week wordt daarom een veganistische maaltijd aangeboden in de Utrechtse horecazaak Camping Ganspoort. De groenten curry met linzen, kikkererwten en bloemkool voor 12,50 is speciaal ontworpen door de chef-kok, en te bestellen naast de standaard menukaart.

Lees hier meer over de challenge van Peul&Boon.

3 Reacties

Reageren
 1. Katja

  Veganist in Ganspoort, leuk.

 2. Simon

  Uitstekend. Het zou anno 2018 echter normaal moeten zijn dat maaltijden als deze standaard onderdeel uitmaken van de menukaart.

 3. WvR

  @Simon:
  Nee. “Normaal” is dat de uitbater gewoon, net als nu, zelf uitmaakt wat hij/zij op de kaart zet. Dat het wellicht voor het bereiken van een grotere groep potentiele klanten anno 2018 verstandig zou zijn vegetarische/veganistische maaltijden op de kaart te zetten is een ander verhaal.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).