Dagtip: voorpremière horrorfilm ‘Halloween’ | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: voorpremière horrorfilm ‘Halloween’ | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: voorpremière horrorfilm ‘Halloween’

Dagtip: voorpremière horrorfilm ‘Halloween’
Kinepolis Jaarbeurs. Foto: Kinepolis
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Voorpremière ‘Halloween’
Waar
Kinepolis Jaarbeurs
Hoe laat Inloop om 20:00 uur, start film 20.30 uur
Prijs
€12,50

In de horrorfilm ‘Halloween’ keert actrice Jamie Lee Curtis terug in de iconische rol van Laurie Strode. De film is een vervolg op de eerste film uit 1978. De eerste film wordt gezien als één van de grondleggers van het slasher-filmgenre, een subgenre van de horrorfilm.

Precies 40 jaar geleden ontsnapte Laurie aan de slachtpartij van Michael Myers tijdens Halloween. Sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar. In de nieuwe film gaat ze voor de laatste keer de confrontatie met hem aan.

Bij de voorpremière zijn ook verschillende BN’ers, waaronder Brainpower, Barry Paf, Juvat Westendorp en Timor Steffens, aanwezig, ligt er een rode loper en is de bioscoop in geheel in horrorstijl aangekleed. De dresscode voor de avond is Halloween.

Bekijk hieronder de trailer:

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).