Dagtip: VrijMiBo met bierproeverij van Buurtbier bij Camping Ganspoort | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: VrijMiBo met bierproeverij van Buurtbier bij Camping Ganspoort | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: VrijMiBo met bierproeverij van Buurtbier bij Camping Ganspoort

Dagtip: VrijMiBo met bierproeverij van Buurtbier bij Camping Ganspoort
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat VrijMiBo bierproeverij
Waar Camping Ganspoort, Helling 87
Hoe laat Van 16:00 tot 21:00 uur
Prijs Gratis

Vanmiddag kun je bij Camping Ganspoort op de Helling terecht voor een bijzonder bierrijke vrijdagmiddagborrel. Buurtbier neemt de bar over en laat de gasten kennis maken met verschillende bieren van Nederlandse bodem, veelal van kleine brouwerijen. Je kunt voor proefglaasjes kiezen of gewoon de biertjes drinken die je lekker vindt. Welke biertjes er allemaal geproefd gaan worden is nog even geheim maar je smaakpapillen worden zonder twijfel verrast.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

2 Reacties

Reageren
  1. Jacobson

    En daarna gezellig met de fiets of trein naar huis.
    Hooooop ik.

  2. Jacobson

    Anders wordt het leven van jou of ieman anders opeens wat minder hip.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).