Dagtip: Walk of Love & feest in Leidsche Rijn | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Walk of Love & feest in Leidsche Rijn | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Walk of Love & feest in Leidsche Rijn

Dagtip: Walk of Love & feest in Leidsche Rijn
Foto: Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Walk of Love
Waar
Verzamelen op Domplein
Hoe laat
13.00 uur
Prijs
Gratis

De Walk of Love wordt vandaag voor de derde keer georganiseerd door COC Midden-Nederland en Midzomergracht Festival. Met deze kleurrijke optocht door het Utrechtse centrum wordt op positieve wijze de liefde in al haar diversiteit gevierd. De organisatoren roepen hiermee op tot meer solidariteit en het bestrijden van discriminatie en geweld vanwege seksuele oriëntatie, gender identiteit of -expressie. Vorig jaar liepen ruim 600 mensen mee in de kleurrijke optocht, en de organisatoren hopen dit jaar op een verdubbeling. Bekijk hier de wandelroute.

Wat Viering van 20 jaar Leidsche Rijn
Waar
Brusselplein in Leidsche Rijn Centrum
Hoe laat
12.00 uur
Prijs
Gratis

20 jaar Leidsche Rijn
Vandaag gaat de viering van 20 jaar Leidsche Rijn van start. Op het net geopende Brusselplein in Leidsche Rijn Centrum laat de jeugd van Leidsche Rijn van zich horen met muziek, dans, zang, sport, circus en meer. Wethouder Kees Geldof verricht de officiële opening om 12.00 uur, en de middag wordt afgesloten door DJ Wesdex en een Mystery Guest. Actuele info is te vinden op de website.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).