Dagtip: Wees extra lief voor jezelf op Valentijnsdag | Dagtip: Wees extra lief voor jezelf op Valentijnsdag – De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Wees extra lief voor jezelf op Valentijnsdag

Dagtip: Wees extra lief voor jezelf op Valentijnsdag
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Valentijnsdag 2019
Waar Waar je maar wilt
Hoe laat Na je werk, of gewoon de hele dag
Prijs Onbetaalbaar

Het is Valentijnsdag, de dag van de liefde. En dus barst het vanmiddag en vanavond in Utrecht van de lieve uitjes. Dinertjes bij kaarslicht, spannende cocktails, romantische films, liefdesverhalen op het podium, muziek om bij te zoenen en gezellige feestjes voor de happy singles. Tips genoeg dus.

Maar wij keken vanmorgen het raam uit, zagen een strakblauwe lucht en een stralend zonnetje en realiseerden ons dat de beste tip voor vandaag is om een beetje extra lief te zijn voor jezelf. Maak een wandeling (met je lief of alleen), koop een stapel Tony-repen (in de bonus bij AH) en kruip op de bank met je favoriete Netflix-titels.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

1 Reactie

Reageren
  1. lili

    LEUK !

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).