Dagtip: Wijn & Spijs Corsica bij Café Willem | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Wijn & Spijs Corsica bij Café Willem | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Wijn & Spijs Corsica bij Café Willem

Dagtip: Wijn & Spijs Corsica bij Café Willem
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Wijn & Spijs Corsica
Waar Café Willem, Willem van Noortstraat 186
Hoe laat Van 18:30 tot 21:30 uur
Prijs €55,- (eten en wijn)

Vanavond organiseert Café Willem samen met het tegenover hen gelegen Q-Vines Wijnimport een wijn en spijs avond met als thema Corsica. Q-Vines Wijnimport is Corsica-specialist en bij Willem is speciaal voor vanavond een gastchef uitgenodigd met Corsicaanse roots.

In een paar uur word je wegwijs gemaakt in de wereld van culinair Corsica. Verwacht onbekende gerechten met onbekende wijnen voor een avond vol nieuwe ontdekkingen! Reserveer je plekje via de website.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).