Dagtip: WWG Koningsnacht festival op Van Asch van Wijckplein | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: WWG Koningsnacht festival op Van Asch van Wijckplein | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: WWG Koningsnacht festival op Van Asch van Wijckplein

Dagtip: WWG Koningsnacht festival op Van Asch van Wijckplein
Archieffoto
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat WWG Koningsnachtfestival
Waar Van Asch van Wijck plein
Hoe laat Vanaf 18:00 uur
Prijs Gratis

Vanavond is er natuurlijk volop leuks te doen in de stad en kun je op elk plein en in elke kroeg je feesthart ophalen. Het weer blijft vanavond goed en dus lijkt het ons heerlijk om het Koningsfeestje buiten in te luiden. Op het Van Asch van Wijck plein staan vanavond DJs en bands om je van de lekkerste muziek te voorzien, vloeit de tap rijkelijk, worden er heerlijke vegan snacks geserveerd én steun je Stichting Kalinga, een Utrechts initiatief dat zich inzet voor kansarme kinderen in Manilla.

Bekijk ons overzicht van alle feesten in Utrecht tijdens Koningsnacht en Koningsdag hier. Alle praktische zaken rondom Koningsnacht en Koningsdag in Utrecht zijn hier te vinden.

Gekoppelde berichten

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).