De beste uittips voor het weekend in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant De beste uittips voor het weekend in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

De beste uittips voor het weekend in Utrecht

De beste uittips voor het weekend in Utrecht
Zaterdag Festival: Ultrasonic

Het is weer bijna weekend! Waar moet je zijn? DUIC zocht het voor je uit en geeft tips.

Donderdag

Film: Pluk de Nacht in de Biergarten

In de zomermaanden wordt in de Biergarten van TivoliVredenburg elke maand een fijne selectie films vertoond. Deze donderdag is de derde editie en die wordt gehost door Pluk de Nacht, bekend van het leukste openluchtfilmfestival van Nederland. Op het filmprogramma staan A Wonderful Cloud en Verbatim. Na afloop kun je dansend de nacht in bij Pop-o-matic.

Zaterdag

Festival: Ultrasonic

Het fijne strand langs de Maarsseveense Plassen wordt voor de vijfde editie van het festival Ultrasonic weer omgetoverd tot een waar festivalparadijs. Er zijn vijf area’s waar je de hele dag kunt dansen op de beste house, hardstyle, r&b, hiphop, latin en techno. Op de line-up staan onder meer Ummet Ozcan, Bingo Players en La Fuente.

Zaterdag

Dansen: 90’s NOW Campingdisco

Gaat je hart sneller kloppen van de klassiekertjes van 2Pac, Nirvana en de Party Animals? 90’s NOW is de ultieme flashback naar die goede tijd zonder zorgen. De dj’s Gary Global en zijn dj-vriendjes draaien alles uit de jaren negentig. Deze zaterdag is er de zonnige Campingdisco-editie.

Zondag

Dansen: Nuno dos Santos in het zand

Muzikale duizendpoot Nuno dos Santos is met zijn eigen sound en label het buitenland allang aan het veroveren. Maar hij keert speciaal voor deze zondag weer terug naar thuisstad Utrecht. Hij neemt bevriende artiesten Bas Dobbelaer en Luke Cohlen b2b Tala Drum Corps mee naar Strand Oog in Al als versterking. Let op: In het zand heeft een ‘mooi weer garantie’. Elke vrijdag bepalen ze aan de hand van de weersvoorspellingen of het doorgaat.

Zondag

Food: Summer Vegan Tapas + Joanna Weston

Auberginerolletjes met gerookte tofu, huisgemaakte vegan kaas, paella en gazpacho. Bij Molen de Ster is er deze zondag het all you can eat Summer Vegan Tapas-buffet. Hier kun je je tegoed doen aan heerlijke hapjes waar geen dierlijke producten voor gebruikt zijn. Om 20.30 uur is er een live-optreden van de Londense singer-songwriter Joanna Weston.

Zijn we nog iets vergeten? Je kunt jouw uittip hieronder plaatsen.

2 Reacties

Reageren
  1. Sjoerd

    Ook deze zaterdag staan er weer diverse binnenstadskerken open voor bezichtiging. Kijk voor welke kerken meedoen op http://www.kerkenkijken.nl

  2. Katja

    Mijn god, wat een arremoe…dom beuken bij de Maarseveenseplassen. Dieren willen ook rust, hoor (en een aantal omwonenden ook! ).
    Waarom wordt de zomer synoniem met herrie !

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).