De eerste shot bar van Utrecht: Chupitos Shooter Bar opent deuren in de Loeff Berchmakerstraat | De Utrechtse Internet Courant De eerste shot bar van Utrecht: Chupitos Shooter Bar opent deuren in de Loeff Berchmakerstraat | De Utrechtse Internet Courant

De eerste shot bar van Utrecht: Chupitos Shooter Bar opent deuren in de Loeff Berchmakerstraat

De eerste shot bar van Utrecht: Chupitos Shooter Bar opent deuren in de Loeff Berchmakerstraat

Na Amsterdam en Groningen is er nu ook een ‘Chupitos Shooter Bar’ in Utrecht. Vrijdag was Chupitos voor het eerst open voor publiek.

Een week geleden moest er nog veel gebeuren aan het pand van de nieuwe ‘Chupitos Shooter Bar’, gevestigd in het voormalige U Rock Café, in de Loeff Berchmakerstraat nummer 10.

Openingsfeest

De planning was dat Chupitos donderdag 10 juli voor het eerst open zou gaan. Die datum werd niet gehaald. De verbouwing van het pand duurde wat langer dan gepland. Ook moesten de eigenaren, horecaondernemers Nir Kronenberg en Rogier Ossendorp, nog even wachten op toestemming van de gemeente. Vrijdag is de shot bar dan toch open gegaan.

Chupitos is elke dinsdag tot en met zaterdag geopend van 22.00 tot 05.00 uur. Kronenberg laat weten dat er na de zomer nog een officieel openingsfeest komt.

6 Reacties

Reageren
 1. Utrechtse vogel

  klinkt als een hele nare bar voor foute mensen.

 2. Utrechtse vogel

  of misschien eerder als een hele foute bar voor nare mensen.

 3. Utrechtse vogel

  Of een hele menselijke bar voor nare fouten

 4. Wes schreutelkamp

  Correctie;

  Het is de 2e shooter/shot bar van utrecht!
  Maggy malou was de 1e…
  Geopend in maart dit jaar.
  Get your facts straight DUIC!

 5. Edgar Pultrits

  Yo Wes schreutelkamp. Maggy Malou is een feestcafe knuppel. Dat zeggen ze zelf op hun website. Doe maar kijken.

 6. andreas

  Wat is er in zo’n bar te beleven? Misschien is het handig om even het principe van een shooter/shot bar uit te leggen voor de normale sterveling hier op deze aardkloot. Zodat ik weet of ik wel of niet wat mis als ik er niet naar toe ga.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).