De leukste tips voor ouders en kinderen in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant De leukste tips voor ouders en kinderen in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

De leukste tips voor ouders en kinderen in Utrecht

De leukste tips voor ouders en kinderen in Utrecht
Bier en Appelsap is een platform voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Bier en Appelsap is een platform voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Speciaal voor DUIC heeft Bier en Appelsap 5 leuke tips voor komend weekend voor je geselecteerd!

Festival Tweetakt
Op de Neude, middenin de Utrechtse binnenstad, vind je het feestelijke Festivalplein van Tweetakt. Ruim twee weken lang kun je daar naar theater- en dansvoorstellingen in het Minitheater en de Trekkerschuur, concerten in de Podiumkas en nog veel meer. Op het avontuurlijke Fort Ruigenhoek in Groenekan, net ten noorden van Overvecht, presenteert Tweetakt vanaf 31 maart spannende beeldende kunst voor iedereen.

Wanneer: 29 maart t/m 16 juni
Waar: Neude, Utrecht en Fort Ruigenhoek, Groenekan
Meer info: website Tweetakt

Kinderkledingmarkt de Bilt
Op het erf van Landwinkel de Hooierij in de Bilt wordt zaterdag een gezellige tweedehands Kinderkleding- en speelgoedmarkt gehouden. Er is altijd veel aanbod van kleding voor jongens en meisjes, kinderartikelen en speelgoed te vinden. De verkoop is van 10.00 – 13.00 uur. Uiteraard is de landwinkel ook gewoon geopend om lekkere en verse spulletjes te kopen.

Wanneer: zaterdag 30 maart
Waar: Landwinkel de Hooierij, De Bilt
Meer info: website de Hooierij

Kleuterbios: Masha en de Beer 2
Het zaallicht blijft gedimd aan en het geluid van de film staat iets zachter dan normaal: dat is de Kinepolis Kleuterbios! Bij deze speciale vertoning van ‘Masha en de Beer 2’ op 31 maart houdt de bioscoop extra rekening met de jongste filmliefhebbers. Ze kunnen tijdens de inloop nog even spelen of aan de slag met kleurplaten van Masha en de Beer. Daarna gaan ze samen met alle papa’s, mama’s, opa’s of oma’s de zaal in om op groot scherm te genieten van de nieuwe avonturen van Masha en de Beer.

Wanneer: zondag 31 maart
Waar: Kinepolis Jaarbeurs, Utrecht
Meer info: website Kinepolis

De Muziekfabriek (6+)
De vijf mannen van Calefax werken in een fabriek waar ze heel speciale verrekijkers maken. Hun handelingen zijn zó goed op elkaar afgestemd en klinken zó mooi, dat het lijkt alsof ze muziek maken. Maar dat hebben ze zelf niet in de gaten. Als ze op een dag een opdracht verkeerd uitvoeren, valt het werk stil. Paniek. Totdat de mannen ontdekken wat er allemaal mogelijk is met de buizen die ze maken.

Wanneer: zondag 31 maart
Waar: TivoliVredenburg, Utrecht
Meer info: website TivoliVredenburg

SOL in de fabriek
SOL is een prikkelend festival voor peuters, kleuters en hun families. Er zijn allerlei leuke activiteiten rondom het thema ‘Bouwen’ te doen en je kan gaan kijken naar de voorstelling Timtim van Simone de Jong.

Wanneer: zondag 31 maart
Waar: Het Wilde Westen, Cereolfabriek, Utrecht
Meer info: website Het Wilde Westen

Wil je meer uitjes? Ga dan naar www.bierenappelsap.nl. Tip: check voor je op pad gaat altijd nog even de website of Facebookpagina van de betreffende organisatie voor eventuele wijzigingen of annuleringen. 

 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).