De leukste uittips voor ouders en kinderen in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant De leukste uittips voor ouders en kinderen in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

De leukste uittips voor ouders en kinderen in Utrecht

De leukste uittips voor ouders en kinderen in Utrecht
Bier en Appelsap is een platform voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Bier en Appelsap is een platform voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Speciaal voor DUIC heeft Bier en Appelsap 5 leuke tips voor komend weekend voor je geselecteerd!

Kids Weekend: Superjuffie
Het Kids Weekend staat dit keer in het teken van de nieuwe film Superjuffie! Op 6 en 7 oktober staat deze avontuurlijke familiefilm een heel weekend lang in de spotlight bij Kinepolis. Een gedeelte van de bioscoop is speciaal ingericht voor de jonge bezoekers; hier kan rond de film volop gespeeld, geknutseld en gekleurd worden. Daarnaast krijgt ieder kind een bekertje welkomstlimonade en een kleine verrassing (op=op). Een leuk uitje voor het hele gezin!

Wanneer: 6 en 7 oktober
Waar: Kinepolis Jaarbeurs, Utrecht
Meer info: website Kinepolis

Boerenfeestweekend
Boerengezelligheid in ‘t najaar, bij De Geertje’s Hoeve is er dit weekend van alles te doen! Je kan bijvoorbeeld gaan ponyrijden, de geitjes voeren of marshmellows roosteren boven een vuurtje. Ook kunnen de kids koekjes bakken, de boeren skippybaan doen of lekker spelen op de strobaan of in de binnenzandbak. En zelf kan je een lekker bokbiertje proeven van de tap!

Wanneer: 6 en 7 oktober
Waar: Geertje’s Hoeve, Haarzuilens
Meer info: website Geertjes Hoeve

444e Panboscross
Op zondagochtend 7 oktober kun je voor de 444e keer genieten van een volledig verzorgd loopevenement in het Panbos. Vanaf de start om 10.30 u kun je tot 12.30 u onbeperkt rondes lopen over het 3km lange parcours, volledig over onverharde paden. Een ideale trainingsloop voor bijvoorbeeld de Berenloop of de Zevenheuvelenloop. Voor de jongste lopers is er een 1km-loop onder begeleiding. Bij de start is er een waterpunt en na de finish zijn er in ‘t Panhuys diverse dranken en kleine snacks te krijgen. Deze speciale editie zijn er prijzen te winnen en is er voor iedereen een leuke verrassing!

Wanneer: zondag 7 oktober
Waar: ‘t Panhuys, Bosch en Duin
Meer info: website Panboscross

Partou Kids Run
Zondag 7 oktober vindt het gezelligste en leukste loopevenement van Utrecht plaats, de Singelloop! Natuurlijk leuk om te kijken en de lopers aan te moedigen, maar speciaal voor de jongste sportievelingen worden de Partou Kids Runs 1 km (4 t/m 8 jaar) en 2,5 km (8 t/m 12 jaar) georganiseerd. Start en finish zijn in het Wilhelminapark, waar ’s middags de duizenden lopers op de 5 km en 10 km van de Singelloop Utrecht zullen finishen.

Wanneer: zondag 7 oktober
Waar: Startpunt Kidsrun Wilhelminapark, Utrecht
Meer info: website Singelloop

De Waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5+)
Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken en vandaag is de dag van de première! Dat is nog niet zo makkelijk, want waar halen ze nu zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een zeemonster, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen…

Wanneer: zondag 7 oktober
Waar: Podium Hoge Woerd, De Meern
Meer info: website Podium Hoge Woerd

Wil je meer uitjes? Ga dan naar www.bierenappelsap.nl. Tip: check voor je op pad gaat altijd nog even de website of Facebookpagina van de betreffende organisatie voor eventuele wijzigingen of annuleringen. 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).