Dit zijn de leukste weekenduitjes voor ouders en kinderen in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Dit zijn de leukste weekenduitjes voor ouders en kinderen in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Dit zijn de leukste weekenduitjes voor ouders en kinderen in Utrecht

Dit zijn de leukste weekenduitjes voor ouders en kinderen in Utrecht
Bier en Appelsap is een platform voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Bier en Appelsap is een platform voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Speciaal voor DUIC heeft Bier en Appelsap 5 leuke tips voor komend weekend voor je geselecteerd!

Dansfestival bij UCK
Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar is er op zondag genoeg te beleven. Kinderdansgroepen van DCU en UCK laten hun mooie dansen zien. Daarnaast geven docenten workshops in Klassiek ballet, Moderne dans en Streetdance / hiphop! Hier kunnen de kinderen lekker dansen en zelf ook dansen maken. De workshops zijn gratis bij te wonen. In de Torenzaal is er bovendien een spannende speurtocht uitgezet.

Wanneer: 25 t/m 27 januari Dansfestival, zondag 27 januari Dansfabriek voor kinderen
Waar: UCK, Domplein, Utrecht
Meer info: website UCK

Gewoon held (8+)
Vier superhelden zijn er helemaal klaar mee. Voorgoed. Vanaf nu moet je zelf de wereld maar verbeteren. De superhelden gooien hun heldenkostuums uit en schudden alle megakrachten van zich af. Weg met die hoge prestatielat! Deze vier willen alleen nog maar gewóón zijn. Gewone mensen, met normale krachten en normale gedachten. Dat je dan niet altijd de beste bent: heerlijk! Niet alles snapt: fantastisch! Niet alles kunt: super, man!

Wanneer: zaterdag 26 januari
Waar: Podium Hoge Woerd, De Meern
Meer info: website Podium Hoge Woerd

Prentenboeken Parade
Tijdens de Prentenboekenparade op zondag 27 januari kun je niet alleen genieten van de tien beste prentenboeken, maar ook van verschillende workshops, voorstellingen en verhalen. Ontdek tijdens dit evenement de tien beste prentenboeken van de Nationale Voorleesdagen. Met de leukste workshops, voorstellingen en verhalen.

Wanneer: zondag 27 januari
Waar: Centrale Bibliotheek, Utrecht
Meer info: website Bibliotheek Utrecht

Sing along with Stella!
In 2017 stond Stella de Geus als grote kanshebber in de finale van The Voice Kids. Nu zingt ze in Cloud Nine haar favoriete hits en de hele zaal mag lekker meezingen! Samen met haar vader, David de Geus, won Stella het tv-programma ‘Jij & Ik’ van War Child. Ook tijdens dit concert doet David mee: hij zal Stella begeleiden op piano.

Wanneer: zondag 27 januari
Waar: TivoliVredenburg, Utrecht
Meer info: website TivoliVredenburg

Bruno wordt een superheld (6+)
Bruno is net verhuisd. En zijn opa is overleden. Gelukkig heeft hij twee nieuwe vrienden gevonden. Samen bouwen ze een mooie hut, maar een paar grotere jongens maken die kapot. En dan, als het donker wordt, gebeurt er iets bijzonders. Bruno verandert in superheld Bruino. In bruine kleren en gewapend met bruine verf, durft hij alles.

Wanneer: zondag 27 januari
Waar: Stadsschouwburg, Utrecht
Meer info: website Stadsschouwburg

Wil je meer uitjes? Ga dan naar www.bierenappelsap.nl. Tip: check voor je op pad gaat altijd nog even de website of Facebookpagina van de betreffende organisatie voor eventuele wijzigingen of annuleringen. 

 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).