Doolhof, opera en buurtpicknick bij De Buurtcamping in het Majellapark in Utrecht Doolhof, opera en buurtpicknick bij De Buurtcamping in het Majellapark in Utrecht

Doolhof, opera en buurtpicknick bij De Buurtcamping in het Majellapark in Utrecht

Doolhof, opera en buurtpicknick bij De Buurtcamping in het Majellapark in Utrecht
Een eerdere editie van De Buurtcamping Majellapark. Beeld: Liesbeth Vijfwinkel
In het Majellapark in Utrecht strijkt op zaterdag 29 augustus De Buurtcamping neer. Op deze dag zijn veel verschillende activiteiten georganiseerd waaronder een rondleiding door de wijk.

In het Majellapark in Utrecht strijkt op zaterdag 29 augustus De Buurtcamping neer. Op deze dag zijn veel verschillende activiteiten georganiseerd waaronder een rondleiding door de wijk.

Het programma van De Buurtcamping Majellapark begint om 12.00 uur met een buikdansles en een cursus yai chi. Ook is er een zogenoemd Duurzaamheidsdoolhof dat is gemaakt van verschillende caravans.

Voor mensen die de buurt beter willen leren kennen is De Buurtroute georganiseerd. “Op drie tijdstippen zullen we in het Majellapark starten met deze route die je met een kleine groep, geheel coronaproof, door de wijk zal bewandelen. Luister naar de bijzondere verhalen van een gids terwijl je door de straten van Utrecht west loopt”, is te lezen op de facebookpagina van De Buurtcamping Majellapark.

Theater

Bij Molen de Ster kunnen mensen naar het theater. Daar is de smartlappenopera David en Goliath te zien. Kaartjes hiervoor worden los verkocht.

Van 17.00 tot 20.00 uur is er een buurtpicknick georganiseerd. Daarnaast is er muziek van Utrechtse singer-songwriters, zijn er verschillende spellen te spelen en worden er workshops gegeven. Bekijk hier het hele programma van De Buurtcamping Majellapark.

4 Reacties

Reageren
 1. Gerard Brugmans

  Toe maar jongens, blijf vooral tegen de klippen op evenementen organiseren! Het volk wil immers vermaakt worden, straks op de corona IC eisen ze ook nog een optreden van de Cliniclowns. Een evenement is pas corona-proof als het niet wordt georganiseerd, de rest is ‘oogkleppen op, gaan met die banaan en we zien wel waar het schip strand’ beleid. En als straks de Buurtcamping het predicaat ‘besmettingshaard’ heeft gekregen is de organisatie zich natuurlijk weer van geen kwaad bewust. Wanneer gaan we organisatoren persoonlijk aansprakelijk stellen voor de ellende die ze veroorzaken?

 2. Lombokker

  Kennelijk denken veel mensen dat het met de corona allemaal wel mee zal vallen.
  Ook hier in Utrecht met al die zogenaamd “hoogopgeleide” inwoners. Bij de supermarkt zie ik regelmatig bakfietsmoeders die gezellig hun koters meenemen om een stuk of vier/vijf boodschapjes te halen. Handen wassen en afstand houden doen ze niet aan.
  Ongetwijfeld zullen deze mensen volgend weekend op dit evenement te vinden zijn, want hen kan toch niets overkomen.

 3. Jord in de Kelder

  @lombokker
  De hoogopgeleide ja, hilarisch hoe overduidelijk het Dunning/Kruger effect merkbaar aanwezig is bij vele. “Ik heb een studie interpretieve dans gedaan, ik weet ALLES!”

 4. Evert

  Wat een negativiteit. Het is buiten en iedereen kan makkelijk 1,5 meter afstand houden.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).